Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Wednesday, March 08, 2017

Livet just nu


Livet just nu är fantastiskt! Vi har fått tre friska fina barn på 5 år! Helt galet när man tänker på att för 5 år sedan fanns ingen av dessa underbara töser, och nu förgyller de vår tillvaro varje dag.

Maya och Lara är så snälla med sin lillasyster. De älskar henne verkligen och vill gärna hjälpa till med allt.

Hela familjen är nu på bättringsvägen efter att ha varit sjuka en längre tid. Lara hade tom över 40graders feber stackars. Nina har varit väldigt snorig och hostat/kräkts en massa slem. Vi var inne på barnakuten med henne så en läkare fick lyssna på henne. Men lungor och syresättning såg fina ut så de tog inga RS-prover. Vi fick bara ett speciellt nässpray med oss som skulle lindra lite. Nina gick ner lite i vikt under dessa två veckor ca, så vi var inne och vägde henne idag på BHV. Hon hade gått upp igen, +300gram så det var jättebra. Äntligen friska!

Idag är stora tjejerna på förskolan och jag sitter här hemma och framkallar foton från förra året. Ska pyssla med deras babyböcker nu nästa vecka tänkte jag. Måste dokumentera denna fantastiska tid, det går för snabbt och det är kul att ha när barnen blir äldre.

Snön har kommit tillbaka till oss, men jag hoppas att den snart försvinner igen för jag VILL HA VÅR NU! :)

No comments: