Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Sunday, July 01, 2018

V25

Måndag: Jobbat 8-12 i Långasjö. Vi har pratat om mina kommande arbetsuppgifter, schema, ämnen, beställt läromedel, haft ”överlämning”, kollat upp sittplatser osv. Till simskolan med Maya på EM. Hon ska gå intensivsimskolan 9ggr på två veckor nu. Blir spännande. Åkte inlines 10km på kvällen.

Tisdag: Ida och barnen kom på fika och lek på FM. Lara har varit iväg med Mike hela dagen i Kalmar på äventyr med bland annat restaurangbesök osv. Nina hängde på Maya till simskolan. Det går bra. De går fort fram och ska redan ge sig ut i den stora bassängen efter att ha övat en massa bentag. På EM när Mike och Lara kom hem så åt vi sushi och drack champagne för att fira att vi nu äntligen har bestämt oss: VI SKA GIFTA OSS!! Det blir den 1 september i år. Pastoratet ringde tillbaka och vi bokade tiden kl 16.00 i Örsjö kyrka. Så underbart! Vi ringde runt till mamma, pappa/Karin med flera för att berätta denna underbara nyhet.

Onsdag: Hemmahäng på FM. Mike varit iväg på möte med Kärhs, facket osv. Jobbat på EM 12.30-16.30; fortsatte med det vi gjorde i måndags. Beställt inbjudningskort till bröllopet.

Torsdag: Var på banken i morse och löste pengarna inför bröllopet. Simskolan med Maya, Lara följde med. På kvällen var jag och Anna på Ica och handlade inför imorgon.

Fredag: MIDSOMMAR. Plockat blommor och gjort kransar med tjejerna på morgonen. Firade hemma hos Anna med familj tillsammans med Malin med familj. Det är nog fjärde året i rad nu, tradition. Sillunch, dans kring stången och jordgubbstårta på Qvarnslätt, skattjakt och sen grillning och godricka. Underbar dag!

Lördag: Häng hemma hos Anna igen, ätit jordgubbar med glass och lunch blev rester från igår. Hemmahäng med pizza och fotboll på EM/kväll. Blev några öl också som ett ”sista” unnande innan bantning påbörjas inför stundande bröllop.

Söndag: Hemma hela dagen. Klippt gräsmattan och hela häcken. Rocko kom på middag. Promenad 6,3km i skogen. Beställt barnens brudnäbbsklänningar och beställt bröllopstårtan idag. Check och check på listan som precis påbörjats. Har även kirrat fotograf. Känns bra, men har fortfarande massor kvar att göra. Kul, spännande och lite nervöst. Tänk att vi ska gifta oss! Den 1 september 2018 blir det exakt på dagen 15 år sedan vi blev tillsammans.

No comments: