Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Tuesday, January 16, 2018

V1

Måndag: Första dagen på 2018. Jag var och handlade på Ica med Maya och Lara en sväng på fm, sen spelade vi Diamanten som de fick i julklapp när Nina sov m.m. På em kom Anna med familj på middag. Paulina och barnen kom också, så det blev fullt ös på alla barn här hemma på kvällen; skoj!

Tisdag: Hemmahäng. Marcin hit på kaffe en sväng. Annars har vi inte gjort så mkt. Lekt med barnen, pysslat osv.

Onsdag: Promenad med Maya och Lara i skogen 40min. Sorterat kläder/leksaker m.m. Barnen har pysslat och målat massor idag. Nina är fortfarande såå snorig. När ska det släppa?

Torsdag: Sovit mkt dåligt. Nina har vaknat typ var 10:e minut… Gick en promenad med Maya och Lara i skogen igen 40min. Skönt. De samlade kottar och pinnar m.m för att göra en ”soppa” sen hemma. Söta! Mike lagade jättegoda fishcakes till middag. Spelat lite olika spel sen efter maten, bl.a ”lusen”.

Fredag: Städat hela leksaksrummet, dammsugit huset, donat och plockat hemma. Tog med Maya och Lara till Sandbergs cafe och fikade när Nina sov. Mormor kom på besök/middag 15-19. Fullt ös på barnen. Promenerade ner tillsammans till tåget och vinkade hejdå.

Lördag: Handlat på fm. Varit helt slut idag. Huvudvärk från helvetet. Bara tagit det lugnt hemma. Badat och lekt med barnen så gott jag orkat. Vissa dagar är man bara så trött.

Söndag: Mike tog med Maya och Lara tillsammans med Kadir, Aida och Ksenia (KKA) till simhallen på fm. Jag tog ut Nina i vagnen för en promenad pga det var så fint väder, men hon vägrar vagn. Gallskrik. Så gick bort till lekparken för att sätta henne i gungan. Det gick inte heller…så fick gå hem igen. Väl hemma så är hon så glad igen. Frustrerande/irriterande. KKA och Carl med oss hem efter simhallen. Lagade spagetti o köttfärssås. De lekte en bra stund. Paulina kom också och tog en kaffe.

Fotot är från Christmas Dinner 25:te december.

No comments: