Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Thursday, April 12, 2018

V14

Påsklov.

Måndag: Annandag påsk. Anna och barnen kom på fika och lek på FM. Gick en promenad med Maya och Lara sen på EM när Nina sov.

Tisdag: Varit hemma hela dagen. Lara har varit på ett hemskt dåligt humör. Gapat och skrikigt i princip hela dagen…

Onsdag: Mike var på Hälsocentralen för att kolla upp Ninas fot. Hon har gått med ett sår/eventuell fotsvamp hela påskhelgen här. Såg bättre ut idag, men vi ville ändå kolla upp det. Det var visst ingen fara. Annars var vi hemma hela dagen.

Torsdag: Ksenia och Aida har varit här och lekt hela dagen. Barnen så nöjda och glada så. Jag hade utvecklingssamtal med Maya på EM. Hon är så duktig så. Min stora tjej som ska börja F-klass till hösten. Hjälp vad tiden har gått fort. Lara kräktes på kvällen, men det var nog en blandning av slemhostan och att hon åt jättemånga salta chips. Hua.

Fredag: Hemma hela dan. Var på lekplatsen och varit ute hemma på trädgården/hängt på altanen. Soligt och fint. Nu är nästan all snö borta. Mike lagade en jättegod pasta Carbonara, för det var ”pasta carbonara-dagen” idag läste jag på facebook, haha.

Lördag: Städat bland alla ytterkläderna och plockat fram vårjackor och tunnare överdragsbyxor m.m. Rensat bort lite onödiga grejer osv. Kl 12-18 var vi på BBQ hos Marcin och barnen. Jättegott och trevligt. Dock trillade Lara ner från en våningssäng och slog i huvudet. Hon fick värsta bulan och klagade på huvudvärk så Mike åkte med henne till akuten på kvällen. Det hade inte varit någon fara, men man blir ändå orolig ju. Idag har Carl flyttat tillbaka till England vilket känns tråkigt…

Söndag: Haft en heldag med Anna och familj. Först var vi hemma hos dem på fika och lek + pannkakor hela FM. Sen möttes vi upp på lekplatsen på EM och lekte där och sen grillade vi hemma hos oss på kvällen. Mysig dag och ett fint avslut på ytterligare en vecka.

GLAD PÅSK!

No comments: