Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Monday, April 16, 2018

V15

Måndag: Mike tog med sig Maya och Lara till sin kompis Carina i Söderåkra. De träffades på smärtkursen för något år sen. Hon hade små hundvalpar som de fick klappa och så åt de pizza. Sen var de även förbi Kinga och Gregorz i Alsjöholm på vägen tillbaka hem. Där fick de se deras lilla nyfödda son. Mys. Jag var hemma med Nina hela dagen och tog det lugnt. Jag tog ut henne på en promenad och var på lekplatsen en stund. Satt i solen och bara njöt när hon låg o sov sen. Ibland behöver man bara få den där lilla lugna stunden helt ensam.

Tisdag: Dagis 9-14. Lara vrålade hela vägen dit och hela vägen hem, men var superglad när hon väl var där. Suck. Jag var en runda i stan själv. Handlade, hämtade lite grejer jag köpt på loppis och köpte alla Mayas presenter till hennes födelsedag nere på leksaksaffären. Mike åkte också in en sväng till stan sen på EM och han tog med sig Maya. Det gick inte med Lara, hon var alltför gnällig. På EM byggde vi vår nya grill och lekte ute i det fina vädret. Nina hade feber hela natten sen. Stackars.

Onsdag: Dagis 9-14. Lara var superledsen vid lämning, men hade sen haft det toppen. Gick en kort promenad i skogen. Annars ”lugn” dag.

Torsdag: Dagis 9-14. Nina fortsatt feber. Jag gick en kort promenad i skogen igen. Packat husvagnen på EM.

Fredag: Åkte iväg med husvagnen efter frukost. Första gången! Vi vildcampade i Pålavik (Orrefors). Grillade korv, sparris och hamburgare. Lekte ute m.m. Tjejerna somnade ovaggade vid 20. Mysigt, fast jobbigt med tre små på liten yta. Tålamodskrävande minst sagt.

Lördag: Körde hem efter frukost då det ändå regnade. Tog ett varmt skönt bad och käkade lite lunch. Sen hämtade jag mamma och vi åkte till Kosta Boda Art Hotell. Var på SPA-avdelningen efter att glas rosé och sen en drink i glasbaren efteråt. På kvällen åt vi 4-rätters middag i ”fine dining” restaurangen Brässeriet 1742. Magiskt gott! En härlig dag. Körde hem ca 21. Mamma låg över.

Söndag: Hämtade hem mamma vid 11. Tog med tjejerna. Vi tittade runt på Outleten och handlade lite smågrejer. Tog med oss mormor hem på söndagsmiddag och sen skjutsade Mike hem henne. Jag och tjejerna gick bort till lekplatsen vid 15 på möte med föräldraföreningen och byalaget. Vi grillade korv och pratade om vad vi kan göra för roliga aktiviteter för våra barn här i Örsjö i framtiden. Avslutade söndagen med att bada alla barnen och chilla framför Tv´n.

Veckans höjdpunkter:
Maten i Kosta.

Kvällen i Pålavik.

No comments: