Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Monday, March 19, 2018

V11

Måndag: På FM hade jag och Lara en ”egentidsdag”. Vi var på Café Sandberg och fikade. Det blev även en tripp till Dollarstore där hon fick välja lite grejer till henne och systrarna. Carl här idag. Vi gjorde ansiktsmålning med barnen och hade skoj.

Tisdag: Barnen dagis 9-14. Mike skjutsat hem Carl. Jag plockat och donat, städat och lekt med Nina. Hemma EM. Inte gjort nåt speciellt.

Onsdag: Barnen dagis 9-14. Carl här. Hemma hela dan.

Torsdag: Barnen dagis 9-14. Jag, Mike och Nina i stan och uträttat lite blandade ärenden. Carl här igen, sista dagen innan han åker tillbaka till Danmark. Det dröjer förmodligen rätt många veckor innan han kommer tillbaka och hälsar på igen.

Fredag: Tandläkaren på morgonen med både Maya och Nina. Nina gjorde vanlig 1-årskontroll. Maya har slagit två av hennes tänder så de blivit lösa. Vi ville bara kolla så att det inte var någon fara med dem. Den förra fick hon ju dra ut till slut… På FM sen hemma så var vi ute och lekte en lång stund i snön. Sen vid 15 kom mormor på middag och lek. Promenerade med henne till tåget sen vid 19. Iskallt och blåsigt väder är det här.

Lördag: Inatt var det -15C. Hua så kallt. Upp tidigt och tände brasan. M tog med sig barnen till stan en sväng. Efter lunch blev det utelek och sedan bakade vi en kladdkaka. Vid 13 sen så kom morfar och Karin på fika, lek och middag. Idag är det St:Patricks Day. Inget vi firar nu för tiden här, men när vi bodde på Nordirland så firades det rätt rejält.

Söndag: Hemmadag. Tog ut barnen på en 40min promenad. Det var såå soligt, så vi fick ha solglasögon. Det blir så himla skarpt ljus med den vita snön. Efter lunch så gick vi ytterligare en promenad till kyrkan hela familjen. Barnen gillar att gå dit ibland. Vi leker lite där, spelar piano och tittar runt på allt fint. Annars lugn söndag. Plockat och donat, städat och rensat som vanligt, hehe.

No comments: