Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Wednesday, May 16, 2018

V19

Måndag: Frukost i husvagnen. Spelade minigolf och lekte på lekplatsen. Barnen badade igen och vi gjorde en omelett till lunch. Vi åkte hem runt 12.30, så Nina kunde sova i bilen hem. På EM packade vi ut husvagnen och lekte hemma i trädgården. Mike lagat bromsarna på minibussen. Gick en kvällspromenad tillsammans så Maya fick prova sin nya sparkcykel som hon fick av oss i födelsedagspresent.

Tisdag: Dagis 9-14. Maya blev firad. Min träff med Ida blev tyvärr inställd idag (skulle bebismyst med lilla Leia) så jag satt på altanen i solen medan Nina sov istället. Varit hemma hela dagen. Mike tog med sig Maya och åkte och handlade på EM. Jag, Lara och Nina tog det lugnt med lite tecknat istället. Utelek på EM/kvällen. Fin ljum kvällssol. Åt vindruvor och bara njöt av lugnet.

Onsdag: Dagis 9-14. Lara psykbryt och skrek hela morgonen + hela vägen dit…suck. Mike och jag var borta på Växjövägen typ hela dagen och målade om det gula huset (nr 9), det ska bli beige på hela huset. Jobbigt att måla, speciellt i solen. Nina tittade på och sen tog vi dit Maya och Lara efter dagis så de kunde leka med Sofia och Ellinor där. På EM/kvällen bjöd vi in PG och familj (hyresgästerna) på BBQ. Blev en massa mat och fruktsallad m.m. Barnen lekte så fint så. Mycket trevlig kväll.

Torsdag: Kristi himmelsfärds dag, barnen lediga från dagis. Var en stund hos PG o familj på FM. Tittade på deras kaniner och höns osv. På EM lekte vi med Anna/Alva/Frank först på lekplatsen och sen hemma hos oss. Gjorde vattenmelonsdrinkar på kvällen; ”Slushies”.

Fredag: Var på hälsocentralen med min fot. Blev skickad in till Kalmar för röntgen, men det visade inget. Ska äta naproxen i 10dar bara. Skönt att det inte var någon fara. På EM åkte vi tillsammans med Anna, Alva & Frank till Lesssebo strand. Lekte där på lekplatsen och barnen badade fötterna. Tyvärr började det att regna så vi stannade inte speciellt länge, bara nån timma. Skönt ändå att komma iväg lite och barnen har ju inte riktigt något tidsperspektiv ändå, hehe. Anna och barnen kom med oss hem och vi lekte vidare här. Mike lagade lasagne till oss alla.

Lördag: Idag har jag haft en ”jobbardag”. Varit borta på Växjövägen och flyttat på en massa ris/grenar där sedan vi högg ner flera träd. Har även tvättat bilen, klippt gräset och börjat rensa både i landet och grävt upp ogräs för att göra vår grusgång intill altanen/garaget aningen längre. På kvällen tittade jag på eurovision, men orkade inte se slutet.

Söndag: Morfars födelsedag. Varit i Flygsfors och firat. Vi gick på Orrefors hotells restaurang och käkade supergod thaibuffé. Karin, Lara och jag åkte även bort till Norrbyggdens loppis och spanade runt i nån timma. Älskar loppisar! Fikade sen tårta på altanen. Tjejerna badade även i poolen för det var så varmt och skönt idag. Vi har verkligen haft toppenväder här på senaste. Sol och minst 25C varje dag.

No comments: