Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Monday, February 26, 2018

V7

Måndag: Skidor 4,2km/50min. Såg en vildgris i skogen, så blev lite rädd. Handlade i stan. Skurat kökslådorna på kvällen.

Tisdag: Dagis 9-14. Köpt en våningssäng till tjejernas lekrum, som i framtiden kommer bli Laras och Ninas den dagen Maya vill ha eget rum. Lara är inne i en dålig period nu. Hon skrek non-stop i 2 timmar på kvällen. ALLT är fel enligt henne. Även om man gör som hon vill så är det ändå fel…jobbigt.

Onsdag: Dagis 9-14. Alla hjärtans dag! Jag, Mike och Nina åkte och storhandlade på ICA. Handlade även en massa bäddmadrasser, täcken, kuddar och påslakan på Jysk till nya sängen. M lagade en jättegod middag: Filé Mignon med tillbehör till varmrätt och pannacotta, frukt och choklad till efterrätt.

Torsdag: Idag fick Lara stanna hemma från dagis pga hennes hemska humör. Maya gick 9-14 i alla fall. Marcin hit på kaffe. Annars har vi inte gjort nåt speciellt idag alls, Hängt hemma vid TV´n typ, och lekt med Nina.

Fredag: Laras humör fortsätter. Så tråkigt för Maya när hon är på så skrikig, så Mike tog med sig Maya själv till Sandbergs och fikade. På EM åkte jag och tjejerna till biblioteket och gick på teatern ”Sagodrömmar”. Mormor mötte oss utanför sen och följde med oss hem på fredagsmiddag. Tog en promenad med dubbelvagnen tillsammans ner till tåget och vinkade hejdå till mormor runt 19.15.

Lördag: Carl och Cissi kom hit idag. Carl lagade middag och Cissi lekte med barnen. Tog en promenad till kyrkan allihopa och tände ljus. Spelade lite skip-bo på kvällen och sen sov de över.

Söndag: Pysslade med barnen på fm. C o C åkte hem med tåget. Hängt hemma resten av dagen. Spelat spel m.m.

Hon är söt när hon är glad i alla fall. Hehe!

No comments: