Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Wednesday, July 01, 2009

Sommaren är här!




SOL!!!


Så härligt att vädret är på topp. Nu känner man verkligen att det är sommar. Njuter inte direkt av värmen på jobbet men när man har slutat och kommit hem är det riktigt skönt att sitta ute i solen ett tag o få lite bränna. Var hemma hos Ida/Johan (Nu har hon flyttat till en egen lägenhet i paradiset) o solade i söndags, det var riktigt härligt. Sol, smörgåstårta o kaffe :) what more can a girl ask for?? hehe. Fick dessa snygga solbrillor av Jayne (Carls syster) som var här i Sverige på besök i en vecka. Hon var en superskön tjej, vi kom mycket bra överens. Vi var ute o festade i Kalmar på fredagen, superkul. Sen var det fest hos Linn på lördagen! Hoppas vi kan ses snart igen. Kanske få bli en tripp till Middlesbrough nångång!

XOXO

1 comment:

Anonymous said...

Gah, smörgåstårta! It makes you go gaha! Jag tror nog inte att en kvinna/flicka/dam kan önska sig något mer. Du har solen som grädden på moset dessutom.

Man skulle ha ett nattjobb så man kunde sova utomhus under dagarna i det fina vädret. Det kanske skulle vara det som kunde bli bättre :)