Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Monday, August 17, 2009

Sista jobbveckan (v.10/10)

Åh så skönt att det bara är denna veckan kvar att jobba. Känner hur jag behöver få vila upp mig efter alla de här jobbveckorna. Fast vi får väl se hur pass mkt vila det kommer bli i Ayia Napa, har en känsla av att det inte kommer bli så mkt, hehe :)

Hade en jättemysig dag igår. Erika, Micke och Vendela kom förbi en sväng och kollade in hur långt vi har kommit på husen. Vi fikade lite och mös i solen.
Våra fd grannar kom också förbi och sa hej. Anna-Britta gav oss egenodlade tomater och gurka. Sen snodde hon med sig en påse med våra äpplen och kom sen tillbaka en timme senare med en nybakad äppelpaj med vaniljsås. MMM, vad gott det var!
Middagen blev grillade kotletter med pommes, sallad och bearneissås.

Tequila råkade hoppa ut från fönstret (som jag trodde var stängt) rakt in i buskaget utanför huset igår eftermiddag. Hon var borta ca 4 timmar och vi var oroliga för henne. Vi hörde henne mjaua högt precis som att hon hade ont men hon ville inte komma fram. Trodde att hon kanske var skadad. Vi kröp runt bland hallonbuskar och rosentaggar m.m men då sprang hon bara längre bort. Till slut så lockade vi med lite mat och då kröp hon fram och vi kunde jaga in henne genom källarfönstret och sen fånga henne nere i källaren. Usch, stackars katt, ska aldrig mer ha något fönster öppet. Hon fick ta ett fall på ca 3 meter, men hon var helt oskadd. En glasvas hade trillat ner samtidigt som hon hoppade ner så det låg glassplitter överallt så därför trodde vi att hon kanske var skadad, men hon mjauade nog bara för att hon var rädd.

Idag ska jag nog direkt hem och ta det lite lugnt efter jobbet tror jag. Orkar inte packa nåt mer idag faktiskt.
På jobbet är det som vanligt en måndag, hyfsat mkt att göra. Men börjar bli riktigt less på att jobba nu.
Ringde polisen förresten ang kattungen som vi hittade i lördags, men det var ingen som har anmält den försvunnen. Nu är det bara att vänta och se om nån ringer till mig för att de vill ha fatt i henne.

När jag slutade jobbet så ringde Mike och berättade att ägaren till kissen hade hört av sig. Kl 18 kom han och hämtade henne....snyft. Men antar att det räcker med tre katter.
Lagade lite spagetti bolognese och slappade sen i soffan framför tv´n resten av kvällen medans Sladian och Mike målade om i köket i den andra huset.


Erika, Micke o Vendela

No comments: